Activiteiten

A.  Rondleiding (Tour d’Asperges)

Na ontvangst krijgt u onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden, de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Min. 8 personen.

€ 3.50 p/p ( meerprijs rondleiding uitgebreid met natuurgebied € 2.50)


B.  Rondleiding + koffie/thee (fris) met koek.

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Min. 8 personen.

€ 5.50 p/p


C.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + aspergehapje

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een heerlijk huisgemaakt aspergehapje.  Min. 8 personen.

€ 7.50 p/p


D.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + aspergesoep met stokbrood en kruidenboter

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een kop heerlijk huisgemaakte aspergesoep.  Min. 8 personen.

€ 9.50 p/p


E.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + luxe aspergelunch

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een heerlijke huisgemaakte aspergelunch.  Min. 8 personen.

€ 24.50 p/p


F.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + basislunch/picknickmand

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een heerlijke huisgemaakte basislunch of picknick.  Min. 8 personen.

€ 17.50 p/p


G.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + luxe lunch

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een heerlijke huisgemaakte luxe lunch.  Min. 8 personen.

€ 24.50 p/p


H.  Rondleiding + koffie/thee (fris)met koek + (asperge-) kookworkshop

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna onder begeleiding van de aspergeboer een rondleiding langs de aspergevelden , de aardbeien en evt. ons natuurgebied “De Kelder”.  Na de rondleiding is er een kookworkshop o.b.v. een professionele kok.  Min. 8 personen, max. 14 personen

€ 45.00 p/p  excl. consumpties. ( prijs incl. 2 consumpties naar keuze € 50.00 )


 Asperge-kookworkshop

Een kookworkshop met in de hoofdrol de asperges! Onder professionele begeleiding maakt u zelf uw heerlijke aspergediner.

€ 39.50 p/p excl. consumpties  (prijs incl. 2 consumpties naar keuze € 45.00 )


  Diffels natuurhuisje aan de Overijsselse Vecht

Een leuk vierpersoons natuurhuisje gelegen aan de Overijsselse Vecht tussen Mariënberg en Diffelen. Het huisje staat op een steenworp van het water en heeft een prachtig uitzicht over de rivierbed van de Vecht en naar landerijen en natuurgebied van Het Nijenhuis in Diffelen. Je kunt hier uitstekend van de rust genieten. Het gezellige huisje is voorzien van douche, toilet en er zijn twee slaapkamers (waarvan één met tweepersoonsbed en één met stapelbed). De open keuken is voorzien van een gasstel, koelkast,  koffiezetapparaat, waterkoker en combimagnetron. Er is een eethoek met vier stoelen, tv met glasvezelaansluiting en wifi. De verwarming geschiedt door een gaskachel. Het terras is voorzien van tuinmeubilair. ‘s Morgens kun je heerlijk op het terras ontbijten en ondertussen genieten van het uitzicht, de vogels, de eekhoorns en de rust. Je fiets kan gestald worden in het aanwezige fietsenschuurtje. De auto kan naast het huisje worden geparkeerd. Zelfs een bootje of kano’s kun je aanleggen aan een eigen steiger voor het huisje.                                                Voor meer info: tel. 06-54340875


Arrangement:  “VECHTSLINGER”

Een zorgeloos en streekverbonden dagje uit in het Vechtdal!          Tijdens deze unieke dag uit ervaart u meerdere activiteiten op drie verschillende locaties. Op deze locaties die zorgeloos zijn ingericht kunnen de activiteiten zowel binnen als buiten gedaan worden. Dus van drempels en weersinvloeden heeft u geen hinder. Om die reden kan deze dag uit dan ook het gehele jaar door geboekt worden. Door op drie verschillende locaties passende activiteiten aan te bieden is het niet alleen heel erg afwisselend, maar komt het ook samen tot een verrassend spel voor jong en oud. Voor zorggroepen is het spel op verschillende niveaus aan te bieden zodat iedereen kan deelnemen. Kortom een geheel verzorgde dag uit waar uw groep nog lang over zal napraten.

Prijs:
€ 36,00 p/p


Terras:

Voor een kopje koffie met of zonder gebak of een heerlijk kopje aspergesoep.


Kookstudio De Delle.

In het achterste gedeelte van onze boerderij bevindt zich Kookstudio De Delle.

Deze gezellige ruimte heeft een professionele keuken waar wij met groepen van 8 tot 14 personen

een leuke en leerzame kookworkshop geven onder begeleiding van onze chefkok.

De prijs van een workshop is v.a. €39,50 p/p exclusief consumpties.

 Workshop koken kookstudio       

Rondleidingen:

Asperges (Tour d’Asperges):

Tijdens deze rondleiding laten wij u zien hoe asperges gestoken, gesorteerd en verwerkt worden.

Uiteraard kunnen wij dit alleen laten zien in het asperge seizoen.

Aardbeien.

Ook kunnen wij u iets vertellen en laten zien over de aardbeienteelt. In het seizoen kunnen we een rondleiding geven door het aardbeienveld.

Natuurgebied.

Tegenover onze boerderij bevindt zich ons natuurgebied met de grazende Diffelse Hooglander runderen.

Kijk door het kijkscherm en u kunt de vogels en dieren die in dit gedeelte van het Vechtdal verblijven zien.

 Diffels Hooglander met kalfje  Rondleiding uiterwaarden van de Vecht Vechtmeander

Aanlegsteiger Rondleiding kijkscherm 

(de rondleiding is voor groepen van 8 tot ongeveer 30 personen)

De prijs van een rondleiding is v.a. €3,50 p/p exclusief consumpties.

Picknicken aan de Vecht

Dit jaar voor het eerst!  Lekker picknicken in ons natuurgebied aan de Vecht, met een door ons samengestelde

picknickmand met producten uit onze boerderijwinkel.

Reserveert u wel van tevoren.

ASPEREGE-RUG-FOLIE LEGGEN-HETNIJENHUIS-RIJEN    

Een kijkje in het Diffelse natuurgebied

Aspergeboerderij Het Nijenhuis is trots op dit Diffelse natuurgebied met zijn vogel kijkscherm

met zicht op de meander “De Uilenkamp” en de Diffelse Hooglanders

en geeft u ook de gelegenheid hier van  te genieten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.